11:04 / E Enjte, 20 Shtator 2018

Si të përgatiteni për ushtrime

Përgatitja e mendjes për të filluar ushtrimin rregullisht është gjithmonë një vendim i madh dhe mungesa e kohës nuk është arsyeja e vetme.  Më poshtë mund të gjeni disa informacione se si duhet përgatitur për ushtrime.

Kujdesuni për veshjen tuaj sportive

Ndjehuni të rehatshëm dhe të sigurt

Bëni një stil të flokëve sportiv

Gjeni besimin tuaj të brendshëm