12:09 / E Hënë, 02 Dhjetor 2019

Si ta zgjedhni çantën e përsosur për formën e trupit tuaj

Për të krijuar pamjen e përsosur, duhet të mendoni për gjithçka. Edhe një çantë dore mund të përmirësojë siluetën e figurës suaj nëse zgjidhni atë të saktë.

Këtu keni disa udhëzime se si ta zgjedhni çantën e përsosur për llojin e trupit tuaj, transmeton Indeksonline.

Së pari, duhet të mësoni për llojin e trupit tuaj:

Nëse keni shpatulla më të gjera se ijet tuaja, keni një  formë trekëndëshi të përmbysur.

Nëse beli dhe supet tuaja janë më të ngushta se ijet tuaja, forma e trupit tuaj është dardhë.

Nëse supet, beli dhe ijet tuaja janë të njëjtën madhësi, atëherë ju jeni një  lloj drejtkëndëshi.

Nëse beli juaj është më i madh se supet dhe vithet, atëherë ju jeni një  formë molle.

Nëse shpatullat dhe ijet tuaja janë të ekuilibruara me një bel të ngushtë, ju keni një  formë oreglas./Indeksonline/

Si të zgjidhni çantën e përsosur për llojin e trupit tuaj
Si të zgjidhni çantën e përsosur për llojin e trupit tuaj
Si të zgjidhni çantën e përsosur për llojin e trupit tuaj
Si të zgjidhni çantën e përsosur për llojin e trupit tuaj
Si të zgjidhni çantën e përsosur për llojin e trupit tuaj