08:07 / E Hënë, 30 Mars 2020

Si t’i lyeni flokët në shtëpi

Boja ka filluar të dalë, thonjtë po rriten, qimet gjithashtu. Karantina nuk dihet edhe sa do të zgjasë, kështu që është koha të bëheni të zonjat e vetes

Ke çdo aftësi brenda vetes dhe nëse ka një moment për t’i bërë të gjitha vetë, është ky.

Hapi i parë: Mos i lani flokët dy ditë para se t’i lyeni. Skalpi duhet të jetë i yndyrshëm sepse vetëm kështu vepron si barrierë kundër ndonjë irritimi të mundshëm.

Hapi i dytë: Bëni një test të vockël duke lyer vetëm një pjesë flokësh. Kjo do t’ju kursejë kohë dhe gjithashtu do të shihni ndryshimin në teksturë. Sa më i hollë floku, aq më shpejt do t’ju bindet ngjyra e re.

Hapi i tretë: Lexoni dhe rilexoni këshillat që shkruhen në kutinë e bojës, këshillon Anabel.

Hapi i katërt: Filloni të lyeni rreth dy centimetra larg skalpit dhe pastaj kaloni tek fundet e flokëve. Pasi të keni mbaruar me to kthehuni tek rrënja.

Për ta patur edhe më qartë, ndiqni videon më poshtë. Paçi fat!