11:16 / E Martë, 19 Korrik 2022 / GF

Si t’i mbani flokët gjatë ditëve të plazhit?

Përdorimi i pjestrës duket mision i pamundur gjatë verës dhe sidomos në ditët kur jemi me pushime. Ti mund t’i krehësh sa të duash, por rezultati nuk do të të pëlqejë sepse thjesht fryheennn!

Thënë këtë, lind nevoja për të gjetur mënyra alternative për flokët në mënyrë që jo vetëm të jemi komode, por të dukemi stil dhe chic. Pra, na duhen ca modele flokësh për gjatë ditëve të plazhit, kur mund të bësh gjithçka përveçse të përdorësh tharësen dhe pjastrën. 

1. Kapini bisht dhe shpëtoni njëherë e mirë!

Pjastrën lëreni në shtëpi: Si t'i mbani flokët

2. Ose gjysmë

Pjastrën lëreni në shtëpi: Si t'i mbani flokët

3. Bishti-gërshet është cool, praktik dhe s’kërkon shumë punë

Pjastrën lëreni në shtëpi: Si t'i mbani flokët

4. Mbani atë topuzin që çuditërisht dukej perfekt kur e kapët në mënyrë të shkujdesur në shtëpi

Pjastrën lëreni në shtëpi: Si t'i mbani flokët

5. Koha për të përdorur rrathët e flokëve

Pjastrën lëreni në shtëpi: Si t'i mbani flokët

6. Ju që i keni të drejta natyralisht 

Pjastrën lëreni në shtëpi: Si t'i mbani flokët

7. Mbrëmjeve, topuz i kapur poshtë

Pjastrën lëreni në shtëpi: Si t'i mbani flokët

8. Dilni nga dushi dhe lërini të thahen vetë..

Pjastrën lëreni në shtëpi: Si t'i mbani flokët

9. Nëse e dini që ju shkojnë kapelet, mos i hiqni

Pjastrën lëreni në shtëpi: Si t'i mbani flokët

10. Ose eksperimentoni me gërsheta

Pjastrën lëreni në shtëpi: Si t'i mbani flokët

11. Përdorni aksesorë të lezetshëm

Pjastrën lëreni në shtëpi: Si t'i mbani flokët

12. Ca onde të shpejta dhe një bish i kapur lehtë poshtë

Pjastrën lëreni në shtëpi: Si t'i mbani flokët