17:14 / E Shtunë, 25 Shtator 2021 / A K

Skena të çuditshme që ndodhën gjatë transmetimeve të drejtpërdrejta televizive

Sikur transmetimi i drejtpërdrejtë televiziv të mos ishte mjaft stresues.

Këta fatkeqë përkonin me rrethana krejtësisht të paparashikueshme.

Por këto raportime do të lënë shenjë në karrierën e tyre!

Shikoni videot e mëposhtme dhe jepni mendimin se cili është rasti më i çuditshëm.