08:10 / E Premte, 24 Maj 2024 / L K

Sot mbahet seanca e rigjykimit për vrasjen e Marigona Osmanit

Sot do të mbahet seanca e rigjykimit për vrasjen e Marigona Osmanit.

Seanca do të mbahej më 16 maj, por me kërkesë të mbrojtësve të të akuzuarve Dardan Krivaqa dhe Arbër Sejdiu, avokatëve, Skender Musa dhe Arbnora Shefkiu është shtyrë seanca e rigjykimit për vrasjen e Marigona Osmanit.

Andaj, trupi gjykues ka planifikuar që më datë 24 maj 2024, duke filluar nga ora 10:00, të mbajë seancën gjyqësore në çështjen penale kundër të pandehurve të lartcekur.