07:55 / E Hënë, 15 Prill 2024 / L K

Sot protestohet për vrasjen e 21-vjeçares në Ferizaj

Sot në Prishtinë do të protestohet për vrasjen e gruas në Ferizaj.

Kjo protestë është organizuar nga Kolektivi Për Mendim dhe Veprim Feminist.

Protesta pritet të zhvillohet me fillim nga ora 17:30 në sheshi “Zahir Pajaziti” në Prishtinë.