08:31 / E Enjte, 06 Tetor 2022 / GF

Sot protestojnë punëtorët shëndetësorë të QKUK-së

Këshilli Drejtues i Sindikatës së Punëtorëve Shëndetësorë të Qendrës Klinike dhe Universitare të Kosovës, do të protestojë sot.

Protesta mbahet me fillim nga ora 12:00 para objektit të Drejtorisë së QKUK-së.