19:18 / E Premte, 03 Shkurt 2023 / Bejta

Spiderman rikthehet në shtëpi, merr me vete edhe Alaudinin e Jonidën

Pamje teksa Spiderman (Getinjo) rikthehet në shtëpi. Ai shihet se mori me veti dhe Alaudinin e Jonidën

Më poshtë, pamjet: