13:30 / E Martë, 26 Shtator 2023 / AR

‘Squid Game 2’, kur do të nis filmi i shumëpritur

Netflix e ka sjellë datën e publikimit të sezonit të 2 të ‘Squid Game’.

Krejt çka dihet për këtë sezonë:

‘Squid Game’ ka pushtuar botën në vitin 2021. Është e ndritshme dhe shumëngjyrëshe duke dhënë pamje të çdo pike gjaku, trupi të vdekur dhe pamje të ndryshme në fytyrat e personazheve, transmeton Indeksonline.

Duke pasur parasysh suksesin e sezonit të parë data e sezonit të dytë mori ‘dritën jeshile’.

Dihet se prodhimi për këtë sezonë ka nisur në verën e këtij viti dhe do të zgjasë të pakën dhjetë muaj. Duke e pasur parasysh këtë, thuhet se data e publikimit do jetë ka mesi i vitit 2024.

Këtu është lista e aktorëve të sezonit 2 të Squid Game:

Lee Jung-jae në rolin e Seong Gi-hun

Lee Byung-hun si njeriu i parë

Wi Ha-joon si Hwang Jun-ho

Gong Yoo si shitës

Yim Si-wan

Ha-Neul’s

Park Sung-Hoon

Yang Dong-Geun

Park Gyu-Young

Jo Yu-ri

Kang Ae-sim

Lee David

Lee Jin-uk

Choi Seung-hyun

Roh Jae-Won./Indeksonline/