13:08 / E Martë, 13 Nëntor 2018

Stili i ndryshuar ndër vite tek ‘Spice Girls’

Moda i bën njerëzit që të ndryshojnë stilin nga viti në vit. Kësisoj edhe njerëzit që nuk kanë famë por edhe yjet botërore ndryshojnë thuajse rrënjësisht.

Por janë pikërisht ‘Spice Girls’ të preferuat e shumë njerëzve që së fundi u bën përsëri bashkë për pak kohë.

Por ueb-faqe të shumta kanë publikuar edhe dukjen e tyre ndër vite.

Ato vërehet të kenë ndryshuar shumë, nga mënyra se veshjes, flokëve dhe gjithçka tjetër që ka të bëjë me pamjen e  jashtme./Indeksonline/