23:36 / E Martë, 03 Gusht 2021 / M. M

Suhareka në gjendje kritike nga zjarret, tash e tri ditë

Komuna e Suharekës tash e tri ditë është përballur me zjarret në male tash e tri ditë.

Zjarrëfikësit po gjinden në terren duke u munduar të parandalojnë përhapjen e tyre.

Organizata Vullnetare Zjarrëfikëset dhe Shpëtimit kanë shpërndarë disa fotografi nga malet e kapluara nga zjarri./IndeksOnline/