07:24 / E Mërkurë, 08 Maj 2019 / indeksADMonline

Takim koordinues për themelimin e taskforcës për krimet e luftës

Drejtuesit e sistemit të drejtësisë në Kosovë mbajnë takim koordinues për themelimin e Taskforcës dhe Trupit monitorues të Strategjisë së krimeve të luftës. 

Ky takim mbahet në objektin e Prokurorisë së Shtetit.

Ndërsa, nis në ora 10:00./Indeksonline/