14:23 / E Shtunë, 24 Shtator 2022 / Andronika

Taulanti ka nevojë për ndihmë urgjente, i duhen rreth 90 mijë euro për transplant të veshkës!

Taulant Perzhaku nga Komuna e Suharekës ka nevojë urgjente për ndihmën tuaj.

Ai ka nevojë të bëjë transplantin e veshkës dhe i duhen rreth 90.000€.

Më poshtë gjeni të dhënat: