10:03 / E Diele, 08 Dhjetor 2019

Tavolina perfekte për festa

Ja disa ide të bukura për të shtruar tavolinën festive në stilin ‘shabby chic’ nga të cilat mund të merrni frymëzim dhe të gjeni modelin tuaj.

Ky stil parashikon përdorimin e aksesorve në stilin provincial por po ashtu edhe romantik dhe më së shumti preferohen të përdoren ngjyra pastel.

Mos i humb