14:09 / E Premte, 03 Korrik 2020 / indeksADMonline

Të dënuarit mbjellin domate, patate, fasule, lakra dhe tranguj nëpër burgje

Pavarësisht situatës së krijuar nga pandemia në vend, të burgosurit nuk i kanë ndërprerë aktivitete e tyre të përditshme. Ata kanë mbjell domate, patate, fasule, lakra dhe tranguj.

Përmes një postimi në faqen zyrtare, Sherbimi Korrektues i Kosovës ka njoftuar se e gjithë puna është duke u kryer nga të dënuarit e qendrave korrektuese dhe po udhëhiqet nga stafi i qendrave, ndërsa në aspektin profesional është duke u mbikëqyrur nga Njësia Ekonomike e SHKK-së.


“Tashmë ka filluar furnizimi me tranguj i kuzhinave të të gjitha institucioneve korrektuese dhe atyre të paraburgimit, ndërsa shumë shpejt do filloi furnizimi edhe me produktet e tjera, siç janë domatet, patat, speca, fasule, lakra, etj”, thuhet në njoftim.