15:30 / E Hënë, 30 Janar 2023 / AR

Të gjithë filmat që do transmetohet në ‘Netflix’ në muajin shkurt

Netflix ka përgatitur një listë të re për filmat që priten të transmetohen në muajin shkurt.

Joe Goldberg shfaqet në Londër në sezonin e katërt të “You”, Reese Witherspoon kthehet në romcoms në “Your Place” or Mine dhe aktorët e “Love is Blind” ribashkohen në “After the Altar”, transmeton Indeksonline.

Lista e plotë e filmave:

Come Play (1 shkurt)

Rise of the Machines (1 shkurt)

Four Good Days (1 shkurt)

All Eyes on Him (1 shkurt)

Uncle Naji 2 (1 shkurt)

Warsha (1 shkurt)

Cactus Flower (1 shkurt)

True Spirit(3 shkurt)

Viking Wolf (3 shkurt)

Stromboli(3 shkurt)

Infiesto (3 shkurt)

The Plan (3 shkurt)

Before Valentine’s (3 shkurt)

Kati Kati (3 shkurt)

Dark October (3 shkurt)

Dear David (9 shkurt)

Your Place or Mine (10 shkurt)

10 Days of a Good Man (10 shkurt)

Squared Love All Over Again (13 shkurt)

A Sunday Affair 14 shkurt)

Re/Membe(14 shkurt)

Dragonheart: Battle for the Heartfire (16 shkurt)

Dead in Tombstone (16 shkurt)

Racing Hearts (16 shkurt)

Black Sea (16 shkurt

Unlocke(17 shkurt)

The Strays (22 shkurt)

Nocebo (22 shkurt)

We Have a Ghost (24 shkurt)./Indeksonline/