19:07 / E Diele, 15 Prill 2018

TA� gjithA� tA� infektuar nga a�?ethet e pikavea�?, Polka Dots A�shtA� printi qA� do tA� shihni ngado kA�tA� verA�

PA�r tA� gjithA� manjakA�t e pikave, ky A�shtA� viti i Polka Dots ! Pikat u bA�ne tA� zakonshme nA� veshjet e fundshekullit 19 nA� MbretA�rinA� e Bashkuar. Printi ka tA� njA�jtin emA�r me njA� formA� kA�rcimi dhe tA� bA�n tA� dyshosh se mund tA� ketA� njA� lidhje mes tA� dyjave. Ka tA� ngjarA� qA� emri tA� jetA� vendosur pA�r shkak tA� popullaritetit qA� kishte vallA�zimi nA� atA� kohA�, si shumA� produkte tA� tjera dhe modele tA� epokA�s qA� morA�n emrin polka. NdA�rkohA� qA� a�?polkamaniaa�? po pushtonte kontinentin, filluan tA� shfaqeshin edhe xhaketat apo kapelat me polka.

Sezoni pranverA�-verA� 2018 e rikthen kA�tA� print, dhe nuk do tA� habiteshim aspak nA�se tA� gjithA� do tA� a�?infektoheshima�? nga ethet e pikave.

Ishte Carolina Herrera ajo qA� riktheu modA�n e viteve a��80 (veshjet oversize me pika )


Sa me thjeshtA�, aq mA� mirA� ! NjA� palA� xhinse dhe njA� bluzA� me pika.. Voila, ja ku e pA�rqafuat trendin mA� IN tA� pranverA�s.