12:05 / E Diele, 15 Tetor 2017 / indeksADMonline

Të rinjtë kundër paragjykimeve ndaj komunitetit LGBTI

Raportet vendore dhe ndërkombëtare vënë në pah se sikundër në shumë vende tjera, edhe në Kosovë pjesëtarët e komunitetit homoseksual, lesbike, biseksual apo transgjinor (LGBTI) janë të stigmatizuar.

Radio Evropa e Lirë ka anketuar disa të rinj, të cilët thonë se duhet tejkaluar paragjykimet ndaj këtij komuniteti.