18:51 / E Mërkurë, 05 Tetor 2022 / LB

Të riut nga Gjakova i nevojitën edhe 7 mijë euro që të bëjë transplantimin e dy veshkave

Adnan Syla nga Gjakova është diagnostikuar me sëmundjen e veshkave.

Atij i duhet ta bëjë transplantimin e dy veshkave, të cilat tashmë i ka jashtë funksionit.

Si pasojë e kësaj sëmundje, Adnani i cili është baba i dy fëmijëve, është i shtrirë në spital dhe ka nevojë për ndihmën e vullnetmirëve.

Atij i nevojiten edhe 7 mijë euro për këtë intervenim, pasi një pjesë e të tashmë është siguruar.

Andaj, ata që kanë mundësi ta ndihmojnë të riun nga Gjakova, mund ta bëjnë në numrin e llogarisë bankare në NLB: XK05 1702018604118074,  përmes faqes gofundme mund ta kontaktojnë në këtë numër: +383 43 533 377