11:54 / E Enjte, 23 Mars 2023 / B O

Të ushqehesh shëndetshëm për Iftar dhe me çmime të mira, Fisch House-Klinë ofron diçka speciale

Sot zyrtarisht kemi hyri në muajin e shenjt të Ramazanit.

Restoranti i shquar në Klinë për përgatitjen e ushqimeve të freskëta të detit, Fisch House ka gati një menu të pasur dhe me ushqime të shëndetshme për të gjithë ju që agjëroni.

Menuja e Iftarit që ofron “Fisch House” është voluminoze dhe me çmime të arsyeshme.

Përveç ushqimeve të detit, restoranti luksoz në Klinë ofron edhe ushqime të tjera si dhe picat me shijen më të mirë.

Restoranti ndodhet në qendër të Klinës pranë bustit të “Mujë Krasniqit”.

Për rezervime të Iftarit mund të kontaktoni në Fisch House në Klinë në 0038344898989