Tech

  • Bitcoin bie përsëri nën 20 mijë dollarë
  • Mark Zuckerberg shpalos vizionin për metaverse
  • Google: Telefonat Apple dhe Android janë hakuar nga “spiunët” italianë
>
Lexo të tjera