Tech

  • Modeli i ri i MacBook Pro 13.3”, laptopi i parë me procesorin e ri nga Apple
  • Makinat fluturuese nga Izraeli, mund të bëhen realitet pas pak vitesh
  • iPhone SE 2 Plus: Data e lëshimit, specifikimet, çmimi dhe shumë gjëra të tjera