15:36 / E Diele, 19 Janar 2020

Tendencat e grimit që do të mbretërojnë në 2020

Në 2020 do të dilni nga zona juaj e rehatisë dhe do të bëheni krijues.

Fillimi i një dekade të re do të thotë që ka gjëra të reja dhe emocionuese për të bërë edhe me fytyrën tuaj! Megjithëse ne nuk besojmë se grimi ka qenë duke ndjekur rregullat. Më shumë se kurrë më parë, llimi i kësaj dekade ka të bëjë me përqamin e eksperimentimit edhe për sa i përket grimit.

Por, përpos mijëra risive që do të zbulohen këtë vit për sa i përket grimit këto që do t’ju përmendim në galerinë vijuese do të jenë tendencat që do të mbretërojnë në fushën e bukurisë.