14:10 / E Enjte, 14 Qershor 2018

Testi i maturës, bëhet e ditur data e shpalljes së rezultateve

Për shkak të disa problemeve teknike dhe Festës së Bajramit të Madh, publikimi i rezultateve të testit të Maturës Shtetërore 2018 do të bëhet më datë 21 qershor 2018.

Kështu ka bërë të ditur Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë. Sipas njoftimit, maturantët kanë të drejtë ankese 3 ditë pune.

Ndërsa,  publikimi i rezultateve të ankesave do të bëhet më datë 27 qershor 2017.