15:07 / E Mërkurë, 26 Shkurt 2020

Testohet “Porsche Taycan”, ka sprint të jashtëzakonshëm

Tani që dërgesat e “Porsche Taycan”-it kanë filluar, menjëherë kanë nisurr edhe testimit e sedanit të ri elektrik.

Në këtë video, Autovisie merr një “Taycan Turbo S” në një test në autostradë gjermane dhe bën disa prova përshpejtimi.

Si një makinë elektrike “Taycan S” tregon performancë të shkëlqyer. E vetmja gjë që e ndalon atë është kufizuesi i shpejtësisë. /IndeksOnline/