75 Mall Live Search
16:38 / E Martë, 10 Tetor 2017 / indeksADMonline

Thaçi emëron anëtarin e ri të KQZ-së

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, sot ka emëruar anëtarin e ri të Komisionit Qendror Zgjedhor, Stevan Veselinović , n​ë cilësinë e përfaqësuesit të Grupit Parlamentar Lista Serbe.

Këtë vendim, presidenti Thaçi e ka marrë duke u bazuar në nenin 139, paragrafi 4 i Kushtetutës së Republikës së Kosovës, në nenin 61 dhe 62 të Ligjit për Zgjedhjet e Përgjithshme në Republikën e Kosovës, si dhe në propozimin e Grupit Parlamentar Lista Serbe.

Anëtari i ri i Komisionit Qendror Zgjedhor, Stevan Veselinović, sot ka dhënë betimin para presidentit Thaçi./AktivPress