14:28 / E Martë, 29 Shtator 2020

Thaçi takim me Shoqatën e Grave të Dëshmorëve, zotohet për mirënjohje e kujdes nga shteti

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, ka takuar përfaqësueset e Shoqatës së Grave të Dëshmorëve,  shoqatë e funksionalizuar së fundmi në Kosovë.

Thaçi ka thënë se familjet e dëshmorëve, gratë dhe fëmijët e tyre, do ta kenë përjetësisht mirënjohjen dhe kujdesin e shtetit të Kosovës.

Postimi i tij i plotë: