07:21 / E Martë, 03 Korrik 2018 / indeksADMonline

TIKA nënshkruan marrëveshje me Prishtinën për renovimin e “Elena Gjikës”

Kryesia e Agjencisë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) nënshkruan memorandum bashkëpunimi me Komunën e Prishtinës për projektin: “ Renovimi dhe Pajisja me Inventar e Shkollës Elena Gjika”.

Memorandumi nënshkruhet nga shefi i zyrës së TIKA në Kosovë, Hasan Burak Ceran dhe kryetari i komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti sot në orën 14:00 në Komunën  e Prishtinës.