18:52 / E Hënë, 24 Shtator 2018 / indeksADMonline

Prindërit bllokojnë rrugën para kësaj shkolle në Prishtinë, për këtë shkak!

Tek shkolla fillore “Elena Gjika” në Prishtinë është bllokuar komunikacioni për disa minuta me radhë.

Disa nga banorët, të cilët nuk kanë dashur të flasin para kamerave, kanë thënë se kjo gjendje përsëritet çdo ditë në të njëjtën kohë, rreth orës 17:00, kur prindërit vijnë t’i marrin fëmijët nga shkolla.

Kolona të tilla para kësaj shkolle ndodhë për çdo ditë dhe shkakton vështirësi si për këmbësorë dhe për lokale afariste që gjenden në këtë rrugë.

Më poshtë shikoni pamjet: