20:44 / E Martë, 05 Dhjetor 2023 / MSH

“T’ka rreh babi shumë”, Buci kalon kufijtë në debatin me Azemin

Banorët e Big Brother VIP Kosova, Azemi dhe Ylli kanë debatuar ashpër.

Azemi i ka thënë Yllit se “mos më thuaj mua asgjë për femra kur vetë dridhesh”.

Ndërkaq Ylli ia ka përmendur historinë e tij me babain.

Banorët nuk ishin të pajtimit me Yllin se pse ia ka përmendur rrëfimin Azemit.

Për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.