15:16 / E Premte, 21 Shkurt 2020

Togeri Metolli merr pjesë në konferencë rajonale të sigurisë

Përfaqësuesi nga Policia e Kosovës,  Agron Metolli ka marrë pjesë në në konferencë rajonale të sigurisë, shkruan IndeksOnline.

Kjo konferencë u sponzorizua nga Departamenti i Drejtësisë i Shteteve të Bashkuara dhe Departamenti i Shteteve të Bashkuara.

Ky është njoftimi i ambasadës së SHBA-ve:

Togeri Agron Metolli iu drejtua kolegëve nga Serbia, Maqedonia e Veriut, Bullgaria, Mali i Zi, Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina dhe Kroacia në një konferencë rajonale të sigurisë të sponsorizuar nga Departamenti i Drejtësisë i Shteteve të Bashkuara dhe Departamenti i Shteteve të Bashkuara.

Metolli foli për përvojën e Kosovës duke ndjekur penalisht gratë luftëtare të huaja.

Përmes veprimeve të tilla Kosova po demonstron se është një fqinj përgjegjës dhe kontribues në sigurinë rajonale.