75 Mall Live Search
15:54 / E Shtunë, 02 Dhjetor 2023 / Gj. Sh

“Tradhtar, manipulues” – Santiana ia thotë në sy Bucit

Banorët e Big Brother VIP Kosova, Buci dhe Santiana kanë vazhduar diskutimet e tyre.

Santiana ia tha prapë në sy se Buci është tradhtar dhe manipulues.

Por Buci këtë gjë përsëri e ka arsyetuar se ka qenë pjesë e lojës.

Për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.