11:31 / E Premte, 29 Maj 2020

Tre të arrestuar për mosveprim sipas dispozitave shëndetësore gjatë epidemisë

Dje janë iniciuar gjithsej 3 raste për mosveprim sipas dispozitave shëndetësore gjatë epidemisë dhe si rezultat, 3 perona janë arrestuar.

Komunat në të cilat ka pasur nga një rast të inicuar me nga një person të arrestuar janë Gjilani, Mitrovica e Jugut dhe Gjakova.

Këtu më poshtë keni tabelën e publikuar nga Policia e Kosovës: