23:30 / E Martë, 21 Nëntor 2017 / indeksADMonline

Tre të arrestuar për sulm në revistën “Charlie Hebdo”

Policia franceze për anti-terror, arrestoi sot tre persona si të dyshuar për lidhje me sulmin në redaksinë e revistës “Charlie Hebdo”, e cila ndodhi në janar të vitit 2015.

Një zyrtar i ligjor tha sot se dy burra dhe gra u arrestuan gjatë një hetimi mbi sulmin.

Sulmi terrorit ishte organizuar nga ISIS dhe ishte kryer në redaksinë e revistës “Charlie Hebdo”, ku janë ekzekutuar 12 persona.