10:09 / E Martë, 12 Nëntor 2019

Trendet e reja të këpucëve, që janë çuditërisht praktike

Këpucët elegante të dimrit mund të duken si një kontradiktë në vete. Kur temperaturat bien, ne nuk jemi të etur për t’i mbathur stiletot sepse vjen dëbora dhe çizmet funksionale të dëborës janë ato për të cilat ne sakrifikojmë stilin.

Fatmirësisht në pistat: Prada, Bottega Veneta, dhe të tjerët, disenjatorët u jepnin përparësi këpucëve funksionale dhe nuk sakrifikuan stilin.

Revista “Cosmopolitan” ka intervistuar pesë gra që drejtojnë disa nga dyqanet më të mëdha – Nordstrom, Bloomingdales, MatchesFashion, Moda Operandi dhe Browns, përkatësisht – për të na dhënë një ide për trendet më të nxehta të këpucëve për sezonin më të ftohtë.

Ndiqini trendet kryesore më poshtë:

Mos i humb