08:06 / E Enjte, 14 Korrik 2022 / AR

Trendi i galaktikës, disa ide për thonjtë tuaj të frymëzuara nga NASA

I patë fotot e NASA-s dhe u frymëzuat?

Sigurisht që ne marrim frymëzim nga çdo imazh që shohim. Kjo është e veçanta e bukurisë, ju mund të inkorporoni pothuajse çdo gjë, veçanërisht kur bëhet fjalë për thonjtë. Manikyrët kanë kaluar në një nivel tjetër dhe tani arrijnë edhe hapësirë!

Pamjet galaktike na kujtojnë këtë trend që po qarkullon dhe pritet të bëhet edhe më popullor: #SpaceNails. Thonjtë hapësinorë mund të bëhen në shumë mënyra, ose më të thjeshta ose më intensive. Zgjedhja varet nga ju.

Shikoni si të bëni Space Nails frymëzuar nga NASA: