20:10 / E Enjte, 05 Dhjetor 2019

Trikot më të bukura dhe të ngrohta të dimrit

Trikot mund të ju shoqërojnë në çdo moment gjatë ditëve të ftohta të dimrit.

Të përpiqesh të jesh elegante dhe plot stil edhe kur jashtë është ftohtë nuk është një detyrë e lehtë. Mirëpo një triko mund t’ju ngroh por edhe ta kombinoni me pantallona dhe funde të ndryshme.

Këtu janë disa ide se si mund ta kombinoni një triko:

Mos i humb