12:31 / E Mërkurë, 20 Nëntor 2019

Turistë të shumtë, edhe pas përmbytjeve në Venecie, dasma, kafe e plazh

Një javë më parë Venecia e Italisë u përfshi si rrallë herë nga përmbytje masive, duke lënë  pasoja dhe dëme materiale në qytet.

Turistët nuk janë ndaluar dhe nuk kanë anular udhëtimet e tyre drejt Venecies.

Ata kanë vazhduar të lëviznin nëpër rrugët piktoreske të Venecies, ndërsa një qytetar italian ka shkrepur një foto ku një grup turistësh ka nisur “sezonin e plazhit” të mundësuar nga përmbytjet.

Njerëz që pinë kafe, bëjnë selfie, dasma, por edhe plazh janë filmuar në rrugët e Venecies.

Mos i humb