15:28 / E Enjte, 28 Qershor 2018

TV e internet, kur don ti vet!

Edhe pse nuk janë të pranishëm në pjesën më të madhe të vitit, Kujtesa është kompania e vetmja që i adaptohet nevojave te diasporës.

Kujtesa sot lansoi produktin më të ri, produkti Diaspora, i cila është një kombinim i internetit dhe televizionit digjital, për te gjithë mërgimtarët nga diaspora.
Pako Diaspora është produkt i dedikuar për mërgimtarë, nga i cili të gjithë klientët përfitojnë zbritje dhe do të kenë mundësi t’i përzgjedhin 6 muaj në të cilët ata planifikojnë të vizitojnë Kosovën.

Pako Diaspora ju mundëson internetin e shpejtë dhe kanalet më të përzgjedhura të televizionit digjital, duke përfshirë edhe kanalet e sportit. Të gjitha këto në një llogari të vetme, për 6 muaj dhe muajt i zgjedhin ata kur duan vet.

Pako Diaspora përfshinë: Internet deri 40 Mb/s, kanalet më të mira televizive, kanalet e sportit ku përfshihen edhe Champions League dhe Europa League, mirëpo çka e bën atë më të veçantë se të gjitha ofertat tjera në treg, është mundësia që të përzgjedhin 6 muaj shfrytëzim të pakos, kurdo qe ata vizitojnë Kosovën.