13:34 / E Shtunë, 02 Dhjetor 2017 / indeksADMonline

Twitter Lite vihet në dispozicion në 24 vende të tjera

Aplikacioni Twitter për ruajtjen e të dhënave tani është në dispozicion në dyqanet e Google Play në 24 vende të tjera.

Twitter botoi një formular testimi në shtator në Filipine, dhe testimi pati një përgjigje pozitive. Përdoruesit iu përgjigjën madhësisë së vogël të aplikacionit, aftësisë për të përdorur sasinë minimale të të dhënave dhe ngarkimin e shpejtë, veçanërisht për vendet që nuk njihen me shpejtësi të lartë të internetit.

Twitter arriti një rritje prej 50 për qind kur janë në pyetje komentet, pas lansimit të Lite në fillim të këtij viti.

Në këtë ndikon koha e shpejtë e shkarkimit edhe në rrjetet 2G dhe 3G, madhësia 3MB, mënyra offline dhe mënyra e ruajtjes së të dhënave, e cila ngarkon vetëm fotot dhe videot që përdoruesi dëshiron të shoh.