21:40 / E Premte, 12 Korrik 2019

U burgos njeriu që bllokoi tualetet e femrave

Një burrë amerikan është burgosur për 150 ditë pasi që bllokoi tualetet e femrave.

Patrick D Beeman, 26 vjeç, kërkoi falje për krimet e tij dhe në një deklaratë të lexuar gjatë dënimit tha: “Unë duhet të bëj gjëra të drejta dhe të lutem për falje çdo ditë.”

Ai i tha policisë se ai ka bërë thirrje për të bërë gjëra të çuditshme, të tilla si kërkimi për shishe plastike për të vënë në kasafortë, raportoi Sheboygan Press.

Ai i tha policisë se ai ka bërë thirrje për të bërë gjëra të çuditshme, të tilla si kërkimi për shishe plastike për të vënë në kasafortë, raportoi Sheboygan Press.

Beeman u dënua për pesë akuza të dëmit kriminal dhe gjykatësi vendosi për një dënim më të ashpër burgu se sa qw prokurorët kishin kërkuar.

Ai u urdhërua gjithashtu të paguante 5.500 dollarë dhe urdhëroi të përfundonte 100 orë shërbim në komunitet./Indeksonline/