12:56 / E Martë, 13 Mars 2018

U sollën keq me shoferin e autobusit, nëna i urdhëron të ecin 6 kilometra për në shkollë (Foto)

Një nënë i ka bërë fëmijët e saj të ecin katër milje (6 kilometra) në shkollë përmes rrugëve me borë, pasi ajo zbuloi se ata ishin të pasjellshëm me shoferin e tyre të autobusit.

Nëna, në Harrow, Ontario, tha se ajo i mori gjërat në duart e veta pasi shkolla thirri për të raportuar sjelljen e tyre.

Ajo postoi fotografi të tyre në Facebook, rrugës për në shkollë.

“Djemtë e mi kanë janë treguar të pasjellshëm me shoferin e tyre të autobusit dhe kam marrë një telefonatë nga shkolla dje e cila tërhoqi vërejtjen për fëmijët! Kështu që këtë mëngjes kemi bërë një shëtitje 6 km për t’u treguar atyre se çfarë do të thotë për ta kur nisën me autobus”, ka shkruar nëna e dy fëmijëve. /Indeksonline/

Mom makes kids walk 7 km, carrying sign saying they were rude to bus drivernPhotos of boys carrying cardboard sign has been shared more than 38,000 timesnIt isn’t the seven-kilometre walk, or even the cardboard sign that read, in all capital letters: “Being bad and rude to our bus driver! Moms makin us walk.” nnFor the local Children’s Aid Society, the issue is a Harrow, Ont., mom’s decision to post photos of her punishing her two elementary-aged sons to social media.nnOnline shaming can lead to real life consequences, says digital media specialistnIn a Facebook post published Tuesday, the mother wrote she took action after getting a call from her sons’ school about their poor behaviour. nn”That drew the line for me! This morning we did a 7 km walk to show them what everyday will be like for them when they get kicked off the bus!” she wrote.nn”2 hours later they made it!” To protect the identities of the children, CBC News is not naming the mother.