07:42 / E Hënë, 30 Prill 2018 / indeksADMonline

Ushtrime fantastike për këmbë të formësuara (Video)

Shumë persona zgjedhin të ushtrojnë por në disa raste lënë anash këmbët, pjesën më të rëndësishme të trupit.

E gjithë pesha trupore e njeriut mbahet pikërisht nga këmbët dhe sigurisht nuk duhet lënë anash asnjëherë ushtrimet për t’i forcuar dhe formësuar ato, transmeton Indeksonline.

Përmes një video sot do të mësoni shumë ushtrime të cilat iu ndihmojnë të keni këmbë të ushtruara në mënyrë fantastike./Indeksonline/

Temat: