08:24 / E Martë, 23 Shkurt 2021 / A. S

Vajza “buzët më të mëdha” tani po tregon gjoksin e zgjeruar

Andrea Ivanova është mbiquajtur “Barbie në këmbë” për shkak të sasisë së operacioneve plastike që iu nënshtrua, dhe tani ajo po mburret me gjoksin e saj të ri.

Ivanova tashmë ishte e njohur si gruaja me buzët më të mëdha në botë, dhe tani ajo shkoi nën thikë për të hedhur gjinjtë e saj në madhësinë e një shporte E.

22-vjeçarja nga Sofja, Bullgari, tha se asgjë nuk do ta ndalonte derisa të arrinte pamjen e dëshiruar.

Për të arritur në buzët e saj karakteristike, Ivanova mori më shumë se 20 injeksione të acidit hialuronik me shpresën se do të arrinte një “gojë plotësisht të plotë”.