15:36 / E Diele, 19 Janar 2020

Vajzat “single” e mbizotrojnë tregun e shitjeve

Beqaret mbizotëruan shitjet gjatë viteve 2017, 2018 dhe 2019, ku kanë arritur numër më të madhë të shitjeve se sa burrat.

Hulumtimi i bërë nga Lightstone ka treguar se edhe është rritur numri i pronareve që kanë blerë vetura të markës Porsche.

Po ashtu edhe pronësia e pronave nga gratë është rritur. Kurse sipas këtij hulumti edhe çmimi i shtëpive është rritur në krahasim me vitet e kaluara./Indeksonline/.

Mos i humb