14:43 / E Martë, 09 Janar 2024 / L K

Vazhdon dominimi i Renault Clio në Kosovë

Në tregun e automjeteve të Kosovës, Renault Clio ka shënuar një sukses të ndjeshëm, duke u bërë hatchback-i më i kërkuar dhe më i shitur me një shifër të konsiderueshme prej 198 njësive. Kjo arritje e madhe është rezultat i një bashkëpunimi të fortë midis blerësve dhe përfaqësuesit të autorizuar të kësaj marke, Auto Mita

Dhe një shërbim të tillë në gamën e gjerë të modeleve Renault e ka ofruar një emër i njohur në fushën e veturave në Kosovë, Auto Mita.

Renault Clio ka fituar zemrat e shumë personave në Kosovë për shkak të performancës së tij të lartë, dizajnit tërheqës, dhe teknologjisë së avancuar. Kjo veturë ka më shumë se shtatë vite që dominon në tregun tonë dhe është vetura më e pëlqyer si për klient privat ashtu edhe për biznese falë qëndrueshmërisë dhe dizajnit atraktiv.

Me 198 njësi të shitura, Clio ka bërë një ndërhyrje të fortë në treg, duke ofruar një alternativë tërheqëse për ata që kërkojnë një hatchback me cilësi të lartë. 

Prandaj nëse edhe ti je në kërkim të një veture të tillë vizitoje Auto Mita – nuk do të zhgënjeheni!

Për më shumë informacione kontaktoni në:  

Facebook: Auto Mita  

Nr.tel: 045 500 588  

E-mail: info@automita.com