07:10 / E Premte, 13 Korrik 2018

Vazhdon seanca e Kuvendit të Kosovës

Kuvendi i Kosovës do të vazhdoj sot punimet e seancës plenare të lënë gjysmë nga dje. Sipas njoftimit, vazhdimi i seancës do të bëhet sot nga ora 10.

Në rend të ditës janë shtatë pika të mbetura pa shqyrtuar nga dje, transmeton Indeksonline.

Ky është rendi i ditës:

  1. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 06/L-087 për kompetencat e zgjeruara për konfiskimin e pasurisë,
  2. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 06/L-085 për mbrojtjen e sinjalizuesve,
  3. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 06/L-077 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 2004/32 për Familjen i Kosovës,
  4. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 06/L-081 për qasje në dokumentet publike,
  5. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr. 06/L-046 për Inspektoratin e Arsimit në Republikën e Kosovës,
  6. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr. 06/L-042 për gjak dhe përbërës të gjakut,
  7. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr. 06/ L-009 për Ndërmjetësim dhe
  8. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr. 06/ L-010 për Noterinë. /Indeksonline/