14:30 / E Martë, 07 Shkurt 2023 / AR

Vedati: “I kam mbushur buzët me silikon”

Vedati edhe këtë herë ka shkaktuar të qeshura tek banorët e Big Brother Vip Kosova.

Ai e ndryshoi zërin dhe u thoshte se ka bërë buzët me silikon.

Kjo shaka e tij ishte arsyeja që të tjerët të qeshnin.