13:08 / E Mërkurë, 04 Dhjetor 2019 / indeksADMonline

Vëllai i Pablo Escobarit promovon telefonin e palosshëm, me çmim prej 349 dollarësh

Vëllai i Pablo Escobarit, Roberto, ka përfunduar një vit të zënë dhe të çuditshëm me një njoftim befasues: Kompania e tij Escobar Inc., ka lansuar një smartphone të palosshëm në të dy modelet, 128 GB dhe 512 GB.

Modeli 512 GB shitet për 499 dollarë, i njëjtë si çmimi origjinal i një kopjeje të nënshkruar të autobiografisë së tij – tani në shitje për vetëm 99 dollarë!

Ndërkohë, Galaxy Fold i njoftuar në fillim të këtij viti kishte një çmim fillestar prej gati 2,000 dollarë.
Ky është i njëjti çmim me pakon Cadillac të Macbook Pro 13 ”.

Telefonat e palosshëm gjithashtu kanë ende vërejtje të mëdha – jo për shkak të dizajnit ose mos vëmendjes ndaj detajeve, por sepse çdo teknologji e re do të duhet të përsëritet dhe të përmirësohet.

Modeli i kompanisë Escobar gjithashtu përfshin një ekran plotësisht fleksibil.

Escobar Fold 1 ka një skaj shumë të trashë dhe të rrumbullakosur.

Dhe me 320 gramë, është plotësisht dy herë më i rëndë se Samsung Galaxy S10 ose Google Pixel 4, dhe 60 gram më shumë se Galaxy Fold konkurrues.